A várakozás és az érkezés csodája

A várakozás

Érzelmi viharok, sok-sok kérdés: “Ugye minden rendben lesz?” “Vajon mekkora a talpa?” “Kisfiú vagy kislány?” “Jól fog állni neki a név, amit kiválasztottunk?” “Mi ez a dudor a pocakomon: vajon a könyöke?” “Jaj, de szeretném újra látni a cipőm orrát!”

Életünk egyik legszebb, de legnehezebb időszaka a várandósság. Neked milyen gondolatok jutnak először eszedbe, ha a várandósság(od)ra gondolsz?

A kismamák gyönyörűek, sugárzik róluk a boldogság. El sem tudják képzelni, ki lakik odabent, milyen lesz a baba? Milyen lesz édesanyának lenni? Aztán eljön az idő, amikor már a testvér érkezését várják, és a fényképeken már a bővülő család szerepel.

A családi fotóalbumok egyik legfontosabb képsorozata a leendő édesanya szépségének megörökítése.

Végigkísérhetjük hónapról hónapra a pocak gömbölyödését, de a legszebb fotók a várandósság 28-35. hete között készíthetők. Ilyenkor már nagyon szép íve van a pocaknak, és a – leendő – édesanya is jól bírja még a fotózást.

Nagy örömmel veszek részt ezen pillanatképek elkészítésében.

A csomagárakat megtalálod az alábbi gombra kattintva.

Annyira várta mindenki! …megérkezett!

Újszülöttet fotózni csodálatos megtiszteltetés. Érinteni azt a csöppséget, aki pár napja még édesanyja méhében, biztonságban, melegben készült a nagy napra, már itt van közöttünk.

A csomagárakat megtalálod az alábbi gombra kattintva.