Újszülött-csomag

Tartalma:

  • kb. 3 óra időtartam a fotózásra
  • 2 átöltözési lehetőség, ha szeretnétek
  • 2 háttér/kompozíció
  • 10 db retusált fotó
  • (ezek 10×15 cm papírképen + elektronikusan)

Ár: Otthonotokban történő fotózással Gödöllőn és vonzáskörzetében (Veresegyház, Szada, Isaszeg) 28.000 Ft

Helyszín

Újszülött-fotózáshoz elsősorban az otthonotokat ajánlom, mivel higiénia szempontjából ott vannak a legideálisabb körülmények, melyek a ti igényeiteket fedik.

Többféle stílusban kérhetitek a képeket. A legújabb trendek között van, amelyik természetes fényeket, van, amely megvilágítást igényel. Amennyiben az otthonotokban van bőségesen természetes fény és viszonylag nagyobb tér, a legvisszafogottabb “minimál” képeket is ajánlom. Ha épp borús az időjárás, elviszem a lámpáimat, de törekszem a természetes fényviszonyok mellett történő fotózásra.

“természetes fénynél”

Mindemellett van olyan stílus, mely megvilágítást igényel, ilyenkor mindenképp használjuk a vakukat.

“stúdióvakuk segítségével”

Ha úgy látjátok, műteremben – vagy nyári kánikulában szabadtéren – szeretnétek a fotózást, szívesen alkalmazkodom az elképzeléseitekhez. (Műtermi fotózás esetén a bérleti díjat egyedileg adom meg, a fenti díjazás ennek költségét nem tartalmazza.)

Nagyon fontos, hogy újszülött-fotózás esetén mindig alkalmazkodom a Pici és Édesanyja igényeihez.

Hogyan zajlik egy fotózás?

Aggódsz, mi fog történni? Nyugodtan etess, ha éhes a baba! Ha fáj a pocakja, nyugtasd meg. Ha pelenkát kell cserélni, hát cserélj. Én próbálok észrevétlen maradni ezekben az időszakokban, vagy épp kicserélem a dekorációt. A legfontosabb, hogy mindketten a legnagyobb nyugalomban legyetek. Ez időt igényel. És ez az idő a tiétek! Ha minden körülmény kedvező, elképzelhető, hogy hamarabb, akár 1,5-2 óra alatt is végzünk. Ilyen esetben nem rabolom az időtöket. Ha viszont épp egy nyűgösebb napot fogunk ki, akkor kivárom türelemmel, amíg megnyugszik a Kicsi.

Mennyi idős legyen a baba a fotózáskor?

Ideális életkor: 0-10 nap, (esetleg 2 hetes korig). Ekkor még látszik rajtuk minden, ami egy újszülöttet jellemez: hámlások és ráncok a bőrön, magzatmáz a hajban, köldökcsonk. 2 hetes koruk után a babák már sokkal éberebbek, picit nehezebb őket megnyugtatni, ráadásul már gömbölyödnek is, és elveszítik az újszülött jellegzetességeket.

Használjuk hát ki ezt a törékeny és megismételhetetlen időszakot! Állítsuk meg az időt együtt!