Az egész úgy kezdődött…

Az egész úgy kezdődött…

Még 2014-ben a férjem vett magának egy tükörreflexes fényképezőgépet.  Akkor még persze fogalmam sem volt róla, mit is jelent ez az elnevezés.

Aztán pár nap után megkérdeztem, kipróbálhatom-e? Az elkészült felvételtől leesett az állam: “homályos” volt a háttér! Ó, én tudok ilyen képet készíteni?

Akkor és ott valami történt. Valami bekattant. Lavinaszerűen öntött el, hogy szeretnék elmélyülni a fotózás rejtelmeiben. Gyorsan el is végeztem egy online tanfolyamot, majd egy alapozó kurzust. Amikor megszületett a legkisebb gyermekem, nagy izgalommal készültem életem első újszülöttfotózására. Hozzáteszem, a saját szülésemet is én fotóztam le, mert fogalmam sem volt, hogy kell élőképmódra váltani, mivel én mindig “kukucskálok”, így senki nem tudta használni a gépet. Fájások közt pedig nemigen tudtunk a beállítások közt elmélyülni. Mára ez már csak történelem…

Most már ovis a legkisebb is, és szerettem volna ismét munkába állni. Környezetem, barátaim, rokonaim ösztönzésére továbbképeztem magam, és elvégeztem a szükséges iskolát ahhoz, hogy fotográfusként dolgozhassak.

 

Nagy izgalommal állok elébe az új kihívásoknak, nagy örömmel és várakozással tölt el az “új életem”.